RSS Feed

Iphone 4 tok a régi szériára

2017-08-24 by adminisztrator

Egyedi iPhone 4 tok

Az iPhone készülékek közül a 4-es modellt még mindig sokan használják. Ezért lehet bőséges választékban kapni olyan kiegészítőket és tokokat, amelyek illenek rá. Annak ellenére, hogy régi kiadású készülékről van szó, az iPhone 4 tok felhozatal továbbra is bővül. Az emberek egyre inkább szeretnék elfedni a hátlap hibáit és megvédeni a telefont a nem kívánt behatásoktól.

Ez a széria még elég kompaktra sikerült, úgyhogy bírja a kisebb ütéseket, de ezek mind hatással vannak a belső szerkezetre. Ha szeretné Ön is megvédeni, akkor minél előbb keressen profi tokot rá! Rengeteg színes tok várja majd a weboldalakon, de ha valóban a védelem a mérvadó, akkor azt válassza, amelyik ezt garantálja!

Az ilyen fajta iPhone 4 tok nem mindig a legmutatósabb, de nem is ez a lényeg. A klasszikus fekete mindegyikhez illik. Húzzon rá még egy évet a telefonjára azáltal, hogy ütésálló iPhone 4 tok védelmére bízza azt! Aztán majd jöhet a legújabb szériás telefon, a karácsonyfa alá, amikor meglepi saját magát vagy szeretteit vele!