RSS Feed

Házilag is telepíthető a betonkerítés

2017-07-11 by adminisztrator

Előre gyártott kerítés

Aki tartós védelmet szeretne a ház vagy telek körül, annak valamilyen stabil anyagból készült megoldást kell választania. Sokan a karbantartással sem szeretnek bíbelődni, hiszen nem mindenki kedveli a ház körüli folyamatos tevékenykedést. Számukra ideális megoldás a betonkerítés beszerzése.

A már kész panelek lehetővé teszik a gyors felállítást és a tartós védelmet. A megvásárolható panelek különböző magasságúak, aminek köszönhetően a ház elejére és hátsó részére más magasságú kerítés kerülhet.Alacsonyabb elemeket is forgalmazunk, hiszen vannak, akik nem kedvelik a tömör betonkerítés látványát, hanem szívesebben kombinálják fával vagy kovácsoltvassal. Megoldás lehet az áttört panel vásárlása is. Különféle díszeket is készítünk a betonkerítés tetejére és az oszlopokra.

Hogy egyszerűbbé tegyük a munkát, webáruházunkban egy telepítési útmutatót is elhelyeztünk azoknak, akik házilag szeretnék a munkát elvégezni. A folyamat egyszerű, különösebb szaktudást nem igényel, viszont egy kis technikai érzék nem árt.