RSS Feed

Csodálatos borospohár ajándékba

2017-04-29 by adminisztrator

Borospohár

Közeledik egyik kedves családtagjának a születésnapja és nem tudja, hogy mivel lepje meg? Nemsokára itt az egyik jeles ünnep és teljesen kifogyott az ötletekből? Ha nem szeretne elcsépelt, jellegtelen ajándékot adni az Önnek fontos személyeknek, akkor mit szólna a kristályból készült borospohár ötletéhez?

Egy márkásabb, finom illatú parfüm nem olcsó, azonban meglehetősen személytelen és megszokott ajándék. Ha szeretne valami egyedit és értékállót adni, akkor nézzen körül a whitecrystal.hu webshop termékei között, ahol válogathat a szebbnél-szebb kristály borospohár, váza, tál, palack és még megannyi lenyűgöző darab között!

Ezekről a csodálatos tárgyakról azt kell tudni, hogy különleges kristályüvegből és ólomkristályból készülnek. Rendkívüli ragyogásuk a hozzáadott ólom-oxidnak is köszönhető, amely által a kristályüvegeknek jobb a fénytörésük.

Szépségük mellett, a különlegességük abban is rejlik, hogy mindegyik borospohár kézzel készül. Aki ragaszkodik az autentikus értékekhez, az itt egész biztosan talál egy kedvenc darabot!