RSS Feed

Anchor karkötő, eljegyzés előtt egy lépéssel

2017-07-20 by adminisztrator

Anchor karkötő

Egy ékszer nemcsak elegáns és/vagy divatos lehet, hanem fontos üzenetet is hordozhat magával. Kifejezheti egy ember stílusát, tanúbizonyságot tehet az elveiről, vagy éppen aznapi kedvéről árulkodik. Továbbá, egy anchor karkötő akár két ember összetartozását is szimbolizálhatja, így komoly jelentése is lehet annak, ha valaki ilyet ad ajándékba.

Nem egyenértékű az eljegyzéssel vagy házassággal, de jelzi, hogy azon az úton haladnak, ami ezekhez a fontos megállókhoz is elvezet. Hiszen az anchor, vagyis a horgony azt jelképezi, hogy valaki megtalálta helyét, kihorgonyzott és ha ez a hely egy másik személy mellett van, akkor az erős érzelmekre utal.

Tehát, ha szeretné elmondani a párjának, hogy mit érez iránta és mindezt olyan formában tenné, ami mindenkinek nyilvánvaló, akkor az anchor karkötő kiváló választás ehhez. A Black Wolf webáruházban többfélét is megtekinthet és akár páros ajándékként is megvásárolhatja az anchor karkötő két példányát, így mindketten magukon viselhetik az érzelmeik bizonyítékát.