RSS Feed

A monitor tartó konzol remek választás

2017-05-19 by adminisztrator

Monitor tartó konzol

Egy asztali számítógép és a hozzá tartozó perifériák elég sok helyet el tudnak foglalni az íróasztalon. Jó ötlet lehet az asztal fölé polcot szerelni a hangfalaknak, a falra szerelhető monitor tartó konzol segítségével szintén sok helyet spórolhatunk.

Hiába vékonyak manapság a monitorok, mégis sok helyet elfoglalnak az asztalon, ugyanis a kijelző alatti rész, illetve a talp által elfoglalt terület sokat elvesz az asztal hasznos területéből. Azonban egy monitor tartó konzol megoldja ezt a problémát, mivel a kijelző felkerül a falra, így nem foglal helyet az asztalon. Ez egyaránt praktikus megoldás munkahelyen és az otthonában is.

Ráadásul ezzel az eszközzel lényegesen jobban lehet pozícionálni a kijelzőt, és mivel manapság elég sok időt töltünk számítógép előtt, fontos, hogy kényelmes testhelyzetben tudjuk nézni a monitort. Ha túl alacsonyan van vagy túl magasan, akkor a nyak hamar elfárad. Az sem mindegy, hogy milyen szögben van megdöntve. A monitor tartó konzollal egyszerűen beállíthatja a kijelző helyzetét.