RSS Feed

A friss méhpempő hormonépítő anyagai

2017-08-09 by adminisztrator

Tiszta méhpempő

Az 1960-as évektől élénkült meg az érdeklődés a termék után, mint csodaszer. A kutatási eredmények a tiszta méhpempővel kapcsolatban pozitívak, így nem csoda, ha annyira közkedvelt. Ez egy kivételes táplálék-kiegészítő, amely kitűnő tulajdonságokkal rendelkezik. A méhpempő, összetételét tekintve, fehéres színű, zselés állagú váladék, amely gyöngyházfénnyel csillog.

Az íze erősen savanyú, szúrós, enyhén cukros. Az idő múlásával egyre sűrűbbé válik, és a színe is változhat, ha levegővel érintkezik. A friss méhpempő olyan anyagokat foglal magába, amelyekből a szervezet könnyen épít hormonokat, éppen olyanokat, amilyenekre a szervezetnek szüksége van.

Ha kell, ösztrogént, ha kell, tesztoszteront vagy progeszteront, esetleg inzulint. Továbbá forrása a B-vitaminoknak is, amelyek mind döntő szerepet játszanak az idegrendszer működésében. Fontos tudni, hogy a tiszta méhpempő a jelenleg ismert egyik leghatékonyabb idegrendszer-vitalizáló anyag a Földön. Emellett erősíti az immunrendszert, és jelentősen csökkenti a koleszterinszintet.