RSS Feed

A Blackview meglepetéseket tartogat

2017-07-20 by adminisztrator

Mindent tud, amit tudnia kell!

Már elmúlt az az idő, amikor a nyomógombos telefonok mögül irigykedve figyeltük azt, akinek érintőképernyős modellje volt. A Blackview biztosítja azt az alapfelszereltséget, amivel mindenki meg lesz elégedve a használata során és az árát is pont megfelelően lőtte be a gyártó.

Tehát mindenkinek egy jó vétel lehet, hogyha nem a csúcskategóriában keresgél. Kitűnő lehet például céges telefonnak, mert egyszerű, viszont mégis modern megoldásokkal operál.

Itt is megtaláljuk a sokoldalú Android rendszert, aminek a futtatása nem okoz gondot a Blackview mobilnak. Na meg persze a kihagyhatatlan előlapi és hátlapi kamera is be van szerelve, amivel megfelelő minőségű képeket lehet készíteni.

A kedvező árért cserébe, még olyan dolgokat is kapunk, amire sok esetben nem is számít a vásárló. Itt van például a nagyteljesítményű 8 magos processzor és az ütésálló kivitelezés, ami jellemző néhány Blackview modell esetében és a vízbemerülésnek is képes ellenállni bizonyos ideig. Aki szereti a gazdaságos megoldásokat, az mindenképp vegye szemügyre ezeket a mobilokat!